Σάββατο 17 Μαρτίου 2018


Μεγάλη παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας στις 8/3/2018


Δυναμική, μαζική και ενωτική παναττική κινητοποίηση πραγματοποίησαν στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2018 χιλιάδες συνταξιούχοι ύστερα από κάλεσμα τωνΣυνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – Δημοσίου – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων και Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης.
Μπροστά στη νέα επίθεση στις συντάξεις που η κυβέρνηση ετοιμάζει με τον επανυπολογισμό των συντάξεων και την περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την φορολογική επέλαση στο εισόδημά μας, οι συνταξιούχοι απαντάμε με νέες κινητοποιήσεις. Λέμε όχι στον επανυπολογισμό, όχι στις περικοπές, όχι στη φοροληστεία. Διεκδικούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. 
Απαιτούμε την άμεση επιστροφή των παράνομα και καταχρηστικά, «κατά λάθος» παρακρατηθέντων εισφορών μας, μετά τον επανυπολογισμό των συντάξεων, με πολιτική απόφαση και εντολή της κυβέρνησης προς τα ταμεία να προχωρήσουν στην καταβολή τους. Κάθε άλλη διαδικασία θα αποτελεί καθαρή προσπάθεια της κυβέρνησης να κωλυσιεργήσει, να καθυστερήσει, να πετύχει την παγίωση της λογικής «ό,τι χάσατε ή σας πήραμε δεν πρόκειται να επιστραφεί».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου