Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΖΑΖ

Μετά την τελευταία ασιατική βραδυά στο Asian Corner στο Ν.Ηράκλειο (φωτογραφίες στο τέλος) σας καλούμε σε μια τελευταία παράσταση, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, για να απολαύσουμε μαζί εκλεκτή μουσική τζαζ:

Στο ΚΠΣΝ την Πέμπτη 19/7/2018 στις 9.00 μμ.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Jazz Chronicles: Tamuz Nissim & Γιώργος Νάζος Quartet

Πέμπτη / 19 Ιουλίου / 2018

H σειρά συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ, υποδέχεται τον Ιούλιο ένα ξεχωριστό μουσικό δίδυμο, την τραγουδίστρια Tamuz Nissim και τον κιθαρίστα Γιώργο Νάζο οι οποίοι από το 2009 ακολουθούν μια κοινή πορεία, συνθέτοντας και παίζοντας μαζί.
Το 2015 μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη, όπου έκτοτε αποτελεί τη βάση τους και το 2017 παρουσίασαν την κοινή δισκογραφική τους δουλειά Liquid Melodies η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από κριτικούς και ΜΜΕ.
Η διασκευή τους του "Fascinating Rhythm" του George Gershwin, επιλέχθηκε να ντύσει μουσικά την ωριαία ραδιοφωνική εκπομπή Jazz Happening Now του NPR (National Public Radio), που αναμεταδίδεται από 43 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ενώ το 2017 είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν την αυλαία για την μπάντα Hugh Masakela's στο Atlanta Jazz Festival. Στη συναυλία τους στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσουν συνθέσεις από τη πρόσφατη δισκογραφία τους.
Συντελεστές:
Tamuz Nissim, φωνητικά, πιάνο
Γιώργος Νάζος, κιθάρα
Κώστας Μαυρίδης, κοντραμπάσο
Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα

Πέμπτη 19/07 | 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ με λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό & λεωφορείου:
Από το Κέντρο της Αθήνας
Γραμμές Β2, 550: Οι γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.


ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ASIAN CORNER  ένα πολύ ωραίο μαγαζί του Κ.Κουκουλίδη, γιού της συναδέλφου ΛίτσαςΞάνθη-Κουκουλίδου την Τετάρτη 20/6/2018



Φωτογραφίες Γ.Σκαμνέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου