Κυριακή 18 Απριλίου 2021

 

ΕΝΙΑΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΓΜΕ

ΕΣΤΥ-ΙΓΜΕ

 

Αθήνα, 16 – 4 - 2021

Α.Π. 8/2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/4 ΩΡΑ 10.00

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΠΕΣ ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ)  μας καλούν  σε παναττική συγκέντρωση την Τρίτη 20 Απρίλη στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10:00 το πρωί. Η χρησιμοποίηση μασκών  καθώς και η τήρηση των κανόνων και αποστάσεων ασφαλείας θεωρείται δεδομένη.

«Διεκδικούμε ό,τι άδικα μας έχει αφαιρεθεί. Να αποδοθούν σε όλους τους συνταξιούχους, τώρα, όλα τα αναδρομικά κύριων και επικουρικών συντάξεων, δίχως δικαστήρια και προαπαιτούμενα. Να επανέλθουν η 13η και 14η σύνταξη. Απαιτούμε άμεσα πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών, επίταξη των ιδιωτικών δομών Υγείας», τονίζουν οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις και καλούν σε μαζική συμμετοχή με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις κατάλληλες αποστάσεις.

Οι συνταξιούχοι του ΙΓΜΕ θα συναντηθούμε στην οδό Κοραή στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ (Στάση Πανεπιστήμιο) ώρα 10.00 π.μ. Είναι μια ευκαιρία να κινηθούμε λίγο γιατί θα νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει τα αιτήματα μας. Επίσης είναι μια καλή αφορμή για να ιδωθούμε μετά από τόσο καιρό.

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια μέρα έχει οριστεί το δικαστήριο για τα αναδρομικά  των επικουρικών συντάξεων κατά του ΕΤΕΑΕΠ για την ομάδα των συναδέλφων με πρώτο όνομα Αμπαρτζόγλου. (Επισυνάπτεται ο αναλυτικός κατάλογος). Για όλους τους υπόλοιπους που κατατέθηκαν αγωγές το 2017 αναμένεται η έκδοση των δικαστικών αποφάσεων, που κατά πάσα πιθανότητα θα ευθυγραμμιστούν με τη νέα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που συνεδρίασε στις 15/1/2021 και ακόμα αναμένεται η δημοσίευση της.

Επισυνάπτουμε και σχετικά δημοσιεύματα.

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/256621/anadromika-doron-se-oles-tis-syntaxeis-anoigei-o-dromos-me-dikastikes-apofaseis

https://www.protothema.gr/economy/article/1101451/anadromika-stis-sudaxeis-radevou-me-tin-eforia-gia-osous-ta-eisepraxan/#.YEHpimgP7tg.mailto

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΤΥ-ΙΓΜΕ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου